7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280
Confectie zonneschermdoek Confectie zonneschermdoek

Levertijd uw bestelde zonweringdoek

Binnen 2 tot 3 weken in huis!

De levertijd van een luifeldoek op maat bedraagt 2 tot 3 weken. Zonneschermdoek.be levert door heel Nederland en België. Bestelt u een zonneschermdoek, dan wordt dit speciaal voor u op maat gemaakt op basis van de kleur die u kiest en de afmetingen die u bestelt. Er zijn geen zonneschermdoeken uit voorraad leverbaar. Het maken van een zonnescherm doek is arbeidsintensief. Klik de video hiernaast aan om te zien hoe een zonneschermdoek wordt gemaakt.

Wanneer uw bestelling is verstuurd, ontvangt u van ons een e-mail en van ons transportbedrijf TransMission. Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 dagen bij thuis bezorgd. Op de dag van bezorging ontvangt u een track- en trace code van TransMission, zodat u kunt zien hoe laat uw pakket ongeveer wordt bezorgd. Bent u niet thuis? Dan probeert TransMission het pakket bij de buren te bezorgen of er wordt een niet-thuis-kaart in uw brievenbus gedaan, zodat u een nieuw aflevermoment kunt inplannen. Houd er rekening mee dat zonneschermdoeken op de kortste zijde worden geleverd. Het betreft hierdoor vaak alsnog een pakket van 2 à 3 meter lang.

Indien de levertijd afwijken van de aangegeven levertijd, dan informeren wij u hierover per e-mail. Of de aangepaste levertijd staat vermeld op onze website of in de bevestiging van uw bestelling. Redenen voor een langere levertijd kunnen zijn, aanhoudende drukte bij ons confectie-atelier in het voorjaar of de zomer of er treedt vertraging op door het ontbreken van voldoende voorraad van een specifieke kleur in ons assortiment. In dit geval kan de levertijd oplopen tot 3 à 4 weken. Wij adviseren u te allen tijde aan om uw bestaande zonnescherm doek pas te demonteren, zodra u het nieuwe doek heeft ontvangen.

zonneluifeldoek hasselt zonneluifeldoek hasselt
Doekkleur: T368

Dank jullie wel voor de geweldige vriendelijke service!! Wij zijn meer dan tevreden!

Stroobants uit Lille Bekijk alle klantbeoordelingen
  • Volg onze socials: