7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Zonnescherm doek kleuren

Wanneer u een nieuw zonnescherm doek bestelt, heeft u keuze uit maar liefst 70 zonnescherm doek kleuren. Of u nu op zoek bent naar een effen kleur of naar een gestreept dessin, u vindt het in onze collectie. U kunt zoeken per kleurgroep, van beige tot zwart, van geel tot groen. Kies hier uw doek. Heeft u de perfecte kleur gevonden? Klik dan de kleur aan om te bestellen. Op Zonneschermdoek.be bestelt u een zonneschermdoek van het gerenommeerde merk Tibelly. Bestelt u een zonnescherm doek van Tibelly dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dit doek voor uw luifel beschermt u tegen maar liefst 90% van de UV-straling. Profiteer van onze lage prijzen en het gratis advies van onze specialisten. Ervaar het gemak van zonnescherm doek online kopen en bestel vandaag nog een nieuw doek voor uw luifel. Het doek wordt voor u op maat gemaakt en binnen 2 tot 3 weken bij thuis bezorgd in België. Bestelt u voor minimaal €300,- dan is de verzending gratis

70 kleuren zonnescherm doek

Een keuze gemaakt uit de 70 zonnescherm doek kleuren? Ga dan eenvoudig over tot bestellen door de gewenste kleur te selecteren en vervolgens de afmetingen in te vullen van uw bestaande zonneschermdoek. Wilt u graag tips met betrekking tot het vervangen van uw zonneschermdoek? Bekijk dan zeker onze montagevideo’s. Bij Zonneschermdoek.be koopt u uw zonneschermdoek online en alles wat daarbij nodig is om het doek te vervangen, zoals doekpezen. Houd er rekening mee dat de kleuren op een beeldscherm soms iets kunnen afwijken, vergeet daarom niet de foto van de kleur in daglicht te bekijken, onze referentiepagina te raadplegen of gratis kleurstalen aan te vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt! Heeft u nog vragen over een bepaalde zonnescherm doek kleur, wilt u weten kleur het beste past bij uw luifel of twijfelt u tussen meerdere kleuren? Bel of e-mail ons, wij helpen u graag met al uw vragen.

Zonneschermdoek kleurstalen Zonneschermdoek kleurstalen
Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen van alle zonnescherm doek kleuren

Vraag ze nu aan!

Twijfelt u nog te veel over diverse kleuren na het bekijken van de foto in daglicht en onze referentiepagina’s? Maak dan van de mogelijkheid gebruik om gratis kleurstalen aan te vragen. Een kleurstaal is een handig hulpmiddel bij het bepalen van de juiste kleur. Van alle kleuren in ons assortiment hebben wij een kleurstaal op voorraad. Stuur een e-mail naar info@zonneschermdoek.be met de gewenste kleurnummers en uw adresgegevens en wij sturen de kleurstalen binnen 1 à 2 werkdagen kosteloos naar u op.

  • Volg onze socials: