7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Wat is de garantie op producten van Zonneschermdoek.be en wat kan ik doen bij een eventuele klacht?

Doordat wij zonweringdoeken aanbieden van het vooraanstaande merk Tibelly, kiezen wij voor een leverancier met veel ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardig acryldoek. Zonneschermdoeken van Tibelly worden geproduceerd met als doel duurzaam buitengebruik. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van in de massa gekleurde acrylvezel, welke voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

In de volgende gevallen kan Sunshade Europe BV, het bedrijf achter Zonneschermdoek.be, aansprakelijk worden gesteld:

 • De afwerking van uw zonweringdoek is niet in orde
  Is het geleverde zonweringdoek niet netjes afgewerkt? Bevindt er zich bijvoorbeeld een gat in het zonweringdoek of is er sprake van een weeffout? Laat het ons weten door een of meerder foto’s van de situatie naar ons te e-mailen via info@zonneschermdoek.be.
 • Transportschade
  Tijdens het vervoeren van uw zonweringdoek, kan er schade ontstaan. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen, daar uw bestelling in twee lagen plastic is ingepakt en uw zonweringdoek op een koker wordt gerold. Bevindt er zich toch een scheur in het zonweringdoek of is er een vlek ontstaan? Graag ontvangen wij een of meerdere foto’s van de transportschade, zodat wij de situatie zo goed mogelijk kunnen beoordelen.

In de volgende situaties is Zonneschermdoek.be niet verantwoordelijk voor de ontstane schade:

 • Foutieve kleurkeuze
  Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos een kleurstaal aan te vragen indien u twijfelt over een of meerdere doekkleuren. Indien u hier geen gebruik van heeft gemaakt en de door u bestelde kleur is bij ontvangst niet naar wens, dan kan Zonneschermdoek.be hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.
 • Foutieve breedte- of uitvalmaat
  Het opmeten van uw bestaande zonweringdoek geschiedt op eigen risico en hier kan Zonneschermdoek.be niet voor aansprakelijk worden gesteld. Een meetfout is dus uw eigen verantwoordelijkheid.
 • Wafel- of plooivorming
  Bij zonweringdoeken die zijn voorzien van stiknaden, kan wafel-of plooivorming ontstaan. Dit verschijnsel komt tot stand door de dubbele dikte rond het niveau van de naden in combinatie met de spanning die uitgeoefend wordt op de armen van uw luifel. In de praktijk kan dit probleem zich voordoen bij een hevige regenbui. Ook in dit geval kan Zonneschermdoek.be in geen geval aansprakelijk worden gesteld. Deze onregelmatigheden doen in geen geval afbreuk aan de technische prestaties en levensduur van uw zonweringdoek.
 • Volg onze socials: