7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Uitvalscherm zonneschermdoek

Een uitvalscherm is een type zonwering dat tegen de woning wordt geplaatst en waarbij het zonneschermdoek diagonaal is geplaatst. Voor een uitvalscherm wordt veelal gekozen wanneer het niet nodig is om onder de zonwering door te lopen. Een uitvalscherm biedt optimale warmtewering, veel privacy en is ideaal om schaduw mee te creëren. Met een buiten uitvalscherm creëert u een aangenaam binnenklimaat. Een uitvalscherm kan elektrisch zijn aangedreven, maar is ook met de hand te bedienen. Een uitvalscherm kent vele voordelen. Zo zorgt het voor veel schaduw in uw woning en weert het laaghangende zon en is het geschikt om te plaatsen bij ramen die niet open kunnen.

zonwering doek Sint Pieters Leeuw zonwering doek Sint Pieters Leeuw

Kunt u zelf een uitvalscherm doek vervangen?

Bij een uitvalscherm is het mogelijk om het zonnescherm doek te vervangen. Het is niet noodzakelijk om de gehele luifel te vervangen, daar de onderdelen nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn. Het zonnescherm doek kan echter door weersinvloeden aan vervanging toe zijn. Het doek kunt u gemakkelijk verwisselen bij een uitvalscherm, omdat dit een eenvoudig type zonnescherm is dat niet uit veel verschillende onderdelen bestaat. Doorgaans hebben uitvalschermen een hoogtemaat van maximaal 200 cm. Wanneer u een doek voor een zonwering uitvalscherm wilt bestellen, begint u met het opmeten van het zonnescherm doek. Dit kost niet veel tijd en is vlug uit te voeren met een rolmaat. Bekijk onze video’s waarin wij laten zien hoe u dit doet. Ook het vervangen van het uitvalscherm doek kan vlot gebeuren wanneer u onze montagehandleiding volgt.

Prijs uitvalscherm doek

Een zonwering uitvalscherm is een effectieve en betaalbare vorm van zonwering. Omdat uitvalschermen vaak een maximale breedtemaat van 400 cm hebben en een hoogtemaat van 200 cm, is het uitvalscherm doek vervangen voordelig. U bestelt al een uitvalscherm doek voor een prijs vanaf €36,95 per vierkante meter. Met een nieuw zonnescherm doek kunt u nog langer gebruik maken van uw uitvalscherm. U stelt het zonnescherm doek helemaal zelf samen met de configurator, waarbij u kunt kiezen uit tientallen kleuren. Het is niet enkel functioneel om het doek te vervangen, het geeft ook een gemoderniseerde uitstraling wanneer u kiest voor een nieuwe kleur of dessin.

  • Volg onze socials: