7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Volant op maat: kies uw kleur, hoogte en afwerking

Een volant, ook wel schulprand of valletje genoemd, is de strook doek die zich aan de voorzijde van uw zonneluifel bevindt. De volant schuift u in de doekgleuf van de voorlijst en heeft met name als doel het weren van de laaghangende zon. Daarnaast zorgt het voor extra uitstraling van uw luifel.

Voor uw volant, kunt u net als voor uw luifeldoek, een keuze maken uit zo’n 70 doekkleuren uit de collectie van Tibelly. Uw volant wordt in dezelfde kleur geconfectioneerd als uw luifeldoek. Een volant wordt geheel op maat gemaakt, volgens de door u opgegeven afmetingen. Wij bieden u een aantal opties qua hoogte en afwerking.

Een volant kan op twee manieren worden afgewerkt, namelijk golvend of recht. Wanneer u het bestelproces doorloopt, kunt u uw voorkeur aangeven. Er zit geen verschil in prijs tussen een golvende of rechte volant. Iedere volant wordt standaard afgewerkt middels een bies. U kunt daarnaast kiezen uit drie verschillende hoogtematen voor uw volant, namelijk 25cm, 30cm en 35 cm. Ook deze mogelijkheden staan weergeven in ons bestelproces. De prijs voor een op maat gemaakte 25cm hoge volant bedraagt €21,95 per strekkende meter, ongeacht de door u gekozen doekkleur. Deze prijs geldt dus voor zowel effen als gestreepte kleuren. De 30cm en 35cm hoge varianten zijn iets duurder.

Heeft u op dit moment een volant? Dan kunt u de doekpees die zich in de huidige volant bevindt eenvoudig hergebruiken. Wanneer u op dit moment nog geen volant heeft, vergeet dan geen doekpees te bestellen voor de volant. Dit kan in de derde stap van het bestelproces.
Wij raden u overigens aan om in het najaar de volant uit de doekgleuf te verwijderen, dit zorgt ervoor dat de volant niet vuil raakt en er geen kleurverschil ontstaat tussen de volant en het zonneschermdoek.

Wilt u een losse volant bestellen in plaats van een volant in combinatie met een zonneschermdoek? Informeer dan naar de mogelijkheden via 0800-24280 of via info@zonneschermdoek.be. Wilt u uw volant laten voorzien van een bedrukking, ook dat is mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: