7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Verschillen tussen effen en gestreepte zonneschermdoeken

Er bevinden zich een aantal verschillen tussen de effen en gestreepte zonneschermdoeken in ons assortiment. Uiteraard wordt een effen zonneschermdoek in één kleur geconfectioneerd en een gestreept zonweringdoek in een dessin bestaande uit een of meerdere kleuren. Wat betreft de effen zonneschermdoeken heeft u keuze uit 29 verschillende kleuren. Er bevinden zich tussen de effen collectie ook een aantal gemêleerde kleuren zonneschermdoek, zoals Tibelly doekkleur T128, T135 en T365. Bekijk nu ons gehele assortiment.

Wat betreft de afwerking zijn er enkele verschillen op te merken tussen gestreepte en effen zonwerende doeken. Binnen de collectie effen zonweringdoeken, zijn er namelijk circa 15 kleuren die naadloos vervaardigd kunnen worden. Dit houdt in dat deze kleuren uit één stuk doek gemaakt worden. Alle overige effen kleuren zonneschermdoek en alle gestreepte doekkleuren worden in banen van 120 centimeter worden aan elkaar gestikt. Bij iedere doekkleur vermelden wij of de betreffende doekkleur naadloos of in banen van 120 centimeter wordt geconfectioneerd.

Effen luifeldoeken die naadloos worden geconfectioneerd worden aan beide zijdes ultrasoon gesneden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de ultrasoon-techniek, wordt voorkomen dat er rafels ontstaan aan de zijkanten. Bij alle luifeldoeken die in banen worden vervaardigd, wordt een zijzoom geconfectioneerd. Bij beide type doeken wordt overigens wel standaard een zoom geconfectioneerd aan zowel de onder- als bovenzijde, zodat hier een doekpees kan worden ingeschoven.

Tot slot bedraagt de prijs voor een op maat gemaakt effen zonweringdoek €36,95 per vierkante meter. Voor een gestreept zonneschermdoek bedraagt de vierkante meterprijs standaard €38,95. Vergelijk de prijzen via https://zonneschermdoek.be/kies-uw-doek/

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: