7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Uw nieuwe zonnedoek nu vijf dagen per week bezorgd

Zonneschermdoek.be is een samenwerking aangegaan met een nieuw transportbedrijf. Het aantal bezorgmomenten per week binnen het Vlaamse gedeelte van Belgiƫ is hierdoor verhoogd, van twee naar vijf momenten per week. Uw nieuwe zonweringdoek kan iedere werkdag worden bezorgd, van maandag tot en met vrijdag. Dit houdt in dat uw bestelling nog sneller geleverd kan worden, namelijk binnen 2 tot 3 weken. In 70% van de gevallen wordt uw pakket binnen 24 uur bezorgd, nadat wij het pakket hebben aangeleverd bij het transportbedrijf.

Bovendien kunt u nu aan de hand van een track- en tracecode op de ochtend zelf bekijken wanneer het nieuwe doek voor uw zonneluifel geleverd gaat worden. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven tot de bezorger bij u voor de deur staat!

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn als uw zonweringdoek geleverd wordt, dan wordt het pakket bij een van de buren aangeboden. Indien zij ook niet aanwezig zijn op het moment van afleveren, dan wordt uw bestelling de volgende dag wederom aangeboden. Mocht u uw nieuwe zonnedoek op een andere locatie willen laten afleveren, dan kunt u in het bestelproces een ander afleveradres opgeven.

  • Volg onze socials: