7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Zonneschermdoeken van Tibelly en Dickson

Via onze Zonneschermdoek.be kunt u zonneschermdoek van Tibelly bestellen, waarbij u keuze heeft uit zo’n 70 verschillende kleuren zonneschermdoek. Elk Tibelly zonweringdoek wordt vervaardigd van acrylvezels die in de massa zijn gekleurd. Gedurende een geruime tijd kan kleurechtheid worden gegarandeerd, aangezien de kleur zich in het hart van de vezel bevindt. De prijs van een Tibelly zonneschermdoek uitgevoerd in effen kleur bedraagt €34,95 per vierkante meter, bij een streepdessin is de prijs €36,95 per vierkante meter.

Wilt u een zonneschermdoek van het merk Dickson bestellen? Dit is geen enkel probleem. De gehele collectie kunt u via de volgende website bekijken. Wanneer u een doekkleur heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u ons een e-mail sturen waarna wij u een prijsopgave toesturen. De prijs per vierkante meter bedraagt €36,95 voor Dickson zonneschermdoeken.

De meeste kleuren zonweringdoek van zowel Tibelly als Dickson komen overeen met elkaar en worden bovendien in dezelfde fabriek in Wasquehal (Frankrijk) gefabriceerd. Het verschil is dat de collectie zonneschermdoeken van Dickson nóg meer keuze biedt. De levertijd van een op maat gemaakt Tibelly zonneschermdoek bedraagt 2 tot 3 weken, aangezien het confectie-atelier in Nederland iedere kleur in deze collectie op voorraad heeft. Van Dickson is de levertijd soms wat langer, aangezien de rol soms besteld moet worden bij de weverij in Frankrijk.

Zowel Tibelly als Dickson heeft het afstoten van waterdruppels tot een ware kunst verheven. Ieder zonneschermdoek is namelijk voorzien van een water- en vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor is het geen enkel probleem als er een keer een regenbui op het zonweringdoek valt. Wel is het aan te raden naderhand het zonweringdoek goed te laten drogen, zodat het de ultieme kleurechtheid behoudt. Naast dat het doek een ultieme water- en vuilafstotende laag bezit, is het ook voorzien van een UV-bestendige laag. Het zonneschermdoek beschermt u maximaal tegen de felle zon. Ongeacht de kleur van het zonneschermdoek, wordt maar liefst 90% van de UV-straling tegengehouden. Daarnaast wordt 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling geweerd.

Zonneschermdoeken van zowel Tibelly als Dickson zijn geschikt voor ieder type knikarm- en uivalscherm. Daarnaast is het vervangen van uw zonweringdoek mogelijk bij zowel elektrische als handbediende zonneschermen. Het vervangen van het doek van uw zonnescherm kunt u eenvoudig zelf! Dat laten wij zien in deze montagevideo’s. Bij uw bestelling ontvangt u tevens een montagehandleiding waarin wij nog een stap voor stap uitleggen hoe u het doek van uw zonnescherm vervangt.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: