7 dagen per week bereikbaar: 0800-24280

Dit is het verschil tussen waterdicht en waterafstotend zonneschermdoek

Ieder Tibelly zonweringdoek uit onze collectie is voorzien van een waterafstotende laag, waardoor het luifeldoek bestand is tegen een regenbui. Het zal ongetwijfeld eens voorkomen dat u van huis gaat en het zonnescherm vergeet in te klappen. Vervolgens begint het onverwachts te regenen, waardoor het doek van uw luifel drijfnat regent. Wanneer u thuis komt, raden wij u aan om het zonneschermdoek nadien een aantal uur te laten drogen. Het direct nat oprollen van het zonweringdoek na een regenbui kan ervoor zorgen dat het doek gaat schimmelen en dat wilt u uiteraard voorkomen!

Alle zonneschermdoeken uit ons assortiment zijn standaard waterafstotend. Door middel van een water- en vuilafstotende coating is het doek niet alleen bestand tegen een regenbui, maar is het ook beschermd tegen stof en andere vormen van vervuiling. Er zijn echter een aantal hardnekkige vormen van viezigheid waar het zonweringdoek helaas niet goed tegen bestand is. Een voorbeeld hiervan is vogelpoep of mos en/of bladgroen. Wanneer er toch een van deze vlekken op uw doek is ontstaan, raden wij u aan deze vlek zo snel mogelijk te behandelen met lauw water en een zachte borstel.

Wordt uw zonneschermdoek dagelijks blootgesteld aan vervuiling en weersomstandigheden als heftige regen? Dan is een waterdicht zonneschermdoek bij uitstek geschikt. Met name horecagelegenheden en kledingwinkels gebruiken een zonnescherm zeer frequent en daar raden wij waterdichte zonweringdoeken aan. Een waterdicht Dickson luifeldoek wordt voorzien van een permaclean behandeling op basis van nano-moleculen wat ervoor zorgt dat vuil en waterdruppels niet aan het doek blijven kleven. Tevens wordt het luifeldoek aan één zijde behandeld met een schimmelwerende en uv-bestendige coating op basis van acrylhars. Heeft u interesse in een waterdicht doek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De vierkante meterprijs voor een waterdicht zonneschermdoek (320 gram per m2) bedraagt €54,95 (incl. BTW). Via deze link kunt u de gehele collectie waterdicht zonneschermdoek, genaamd Dickson MAX, bekijken.

  • Volg onze socials: